RETAIL STORE

COLLAGE MEN


Oslo, Norway 
2019
The third store for Collage the Shop, this time employing yellow tones and dark wood to create a separate identity within Collage’s design language of strong geometry and minimalist aesthetic. The menswear store in Oslo uses yellow and mustard tones with podiums clad in a dark wood veneer to soften the effect of polished and brushed aluminum and high gloss lacquered surfaces. Custom designed display podiums and large units combining display space and storage are made in powder coated high gloss yellow metal, a dark mustard textile is used for cushions on a long bench seat built on one side of an aluminum display unit, and yellow plexiglas is used behind display shelves. Some of the shelves have exposed LED-tubes to highlight products. David also developed shelving for displaying smaller items such as sunglasses and belts.


Interior Architecture & Design – Location: Oslo, Norway – 120m2 – Date of completion: November 2019 – Photographer: Irina Boersma